• Naslov
 • Kategorije
 • Ponudba
  Ponudba:

  Da zaokrožimo ponudbo ekološke hrane, vam lahko postrežemo tudi z že pripravljenimi jedmi iz ekoloških sestavin. V ta namen vašo družbo posedimo v družabnem kotičku, poslušamo vaše želje, vi pa uživate ob hrani in pijači (vse ekološko, se ve! :)

 • Posebne ponudbe

  Glamp on Organic Farm Slibar offers enjoyable amenities in a luxury wooden cottages surrounded by an alive farm, animals, fields.

  It can be a place of an unforgettable holidays for all who seek comfort and love tidy rural environment. Our organic farm is a living family farm with farm animals, fields, orchards. We grow various cereals, vegetables, fruits and all this is processed into finished products. Our guests can pick fruits and vegetable on their own.
  Our specialty is the production of own beer, the first organic beer in Slovenia. You should try it! In addition to the beautiful environment we offer healthy and delicious organic food (breakfast and also dinner).

  You can stay in wooden cottages for two (with possibly 2 more beds added), with private toilet and shower.
  We are placed in Gorenjska region, very close to Bled, also Ljubljana is not far away or you can take many hiking and cycling tours here around.

 • Photos
 • Opis

  Smo družinska ekološka kmetija. To je naše življenje. Pred nami so na naši kmetiji kmetovali že mnogi rodovi, zares po ekoloških pravilih pa smo začeli v letu 2001.

  Ukvarjamo se z več dejavnostmi. Glavni med njimi sta poljedelstvo in sadjarstvo, po delu, ki ga vložimo vanjo, pa tudi pridelava zelenjave nič ne zaostaja za njima. Imamo tudi nekaj goveda, kokoši in prašičev.

  Home

  Predelava osnovnih ekoloških pridelkov je del našega vsakdana. Tako žita postanejo moke in kaše, iz sadja nastane sok, marmelada in še kaj … zelenjava se zreže, potlači in malo posoli. Da pa je vedno kaj početi (in tudi postreči), ob mnogih zgodnjih jutrih zadiši iz krušne peči, kjer moke postanejo kruh in še kaj sladkega za povrh.

  Da bi vam lahko vse, kar pridelamo in predelamo, ponudili na enem prijetnem mestu, smo leta 2010 v okviru kmetije odprli Trgovin’co ekoloških izdelkov, kjer lahko poleg naših svežih sezonskih pridelkov dobite tudi skrbno izbrane izdelke nekaterih drugih slovenskih ekoloških kmetij. Prav vsi izdelki, ki jih dobite pri nas, so ekološko pridelani in ustrezajo strogim evropskim standardom ekološke pridelave in predelave.

 • Ocene

  Podaj oceno

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Oceni to Kmetija (povprečno):